Vijesti
Gradonačelnik Zenice Kasumović zaražen koronavirusom Posljednja 72 sata, od kako sam posumnjao u simptome koronavirusa, nalazio sam se u kućnoj izolaciji, nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao vlastite, napisao je Kasumović
# Anadolu Agency (AA)

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović zaražen je novim tipom koronavirusa, javlja Anadolu Agency (AA).

Informaciju je s javnošću na društvenoj mreži Facebook podijelio Kasumović koji je kazao kako je danas radio test na COVID-19, te da je rezultat pozitivan.

Dodao je kako se u posljednja 72 sata, otkako je posumnjao u simptome koronavirusa, nalazio u kućnoj izolaciji i nije prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti održavao vlastite.

”Uvjeren sam, kako sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i prije svega, prema svojim sugrađanima do čijeg mi je zdravlja veoma stalo. Osjećam se dobro i pridržavam se ljekarskih uputa. U narednih 10 dana bit ću u samoizolaciji i pokušati se čim prije oporaviti od koronavirusa i vratiti se svojim redovnim aktivnostima u vođenju naše Zenice. Ostanimo odgovorni“, napisao je Kasumović.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.