Vijesti
FACE najavila, Amerika objavila: Nekad brzo, nekad sporo putuju najave do Amerike!
Hadžifejzović pozvao Amerikance da Osmicu stave na crnu listu! Amerikanci poslušali!
Prvi put u historiji Amerika je na crnu listu stavila jednog direktora državne obavještajno-sigurnosne agencije. Lik se zove Osman Mehmedagić. Nadimak Osmica. Godinama u ovoj emisiji dokazujemo da je Mehmedagić samo lični, privatni obavještajac...
... bračnog para Izetbegović, da radi po njihovim instrukcijama, da po njihovoj naredbi napada novinare, intelektualce, političke protivnike, da napade realizuje preko svoje organizacije botova, skotova, ali i agenata OSA-e.

Prvi je to šef državne obavještajne službe u svijetu koji je direktno prijetio jednom novinaru, meni, lično – recite mu da se smiri. Tužili smo ga, ali nemamo nikakvu informaciju šta je s našom tužbom, a baš u tome je i kvaka. Ovih dana svi ponavljaju ono što smo mi već uradili: "Osmica, preko Tužilaštva mora na Sud." Više puta, ali 29. septembra prošle godine direktno sam pitao u programu Amerikance: "Kada ćete staviti Osmicu na crnu listu?" Tog datuma sam u istoj najavi pozvao Amerikance da na crnu listu stave i Fadila Novalića i Osmana Mehmedagića. Novalić je stavljen na listu samo tri dana nakon prozivke, a Osmica ipak šest mjeseci kasnije. Nekad brzo, nekad sporo putuju najave do Amerike.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.