11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Ko će naslijediti Roberta Prosinečkog na klupi BiH?

Još i prije nego je zvanično objavljeno da je Robert Prosinečki bivši selektor naše reprezentacije, počele su špekulacije o njegovom nasljedniku.

Štaviše na zadnjoj utakmici koju je Prosinečki vodio, onoj protiv Lihtenštajna, navijači su skandirali ime bivšeg selektora – Miroslava Ćire Blaževića. 

Ipak Ćiro neće biti naš novi/star selektor, jer uživa u zasluženoj penziji, ali kako naši izvori saznajui sljedeći selektor bi mogao biti član Hrvatske reprezentacije iz 1998 godine.

- OGLAS -

Naime, kako saznajemo bivši trener Dinama Krunoslav Jurčić danas je stigao u Sarajevo. Određeni izvori govore kako je tu zbog intervjua za selektorsku poziciju, a druge informacije spominju da je zapravo u pitanju smrtni slučaj u porodici. Pokušali smo kontaktirati Jurčića ali bezuspješno.

Krunoslav Jurčić je rođen u Ljubuškom 1969. godine, najveći trag i u igračkoj i u trenerskoj karijeri je ostavio u Dinamu iz Zagreba, kojeg je vodio u čak tri navrata. Njegov posljednji angažman je bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je vodio Baniyas.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA