Vijesti
Izetbegović na FTV-u priznao da gleda "Centralni dnevnik": "Nemojte kao kod Hadžifejzovića, imena, je li" "Pa nemojte da prozivam imena, nemojte kao kod Hadžifejzovića, imena, je li", rekao je Izetbegović oponašajući Hadžifejzovića.
#

Predsjednik SDA, Bakir Izetbegović bio je gost sinoć u Dnevniku D koji se emituje na Federalnoj televiziji. Sa voditeljicom Nikolinom Veljović, Izetbegović je govorio  o političkoj situaciji u državi, situaciji i odnosima u stranci, odlasku kadrova, kongresu, kritikama da stranku SDA iz sjene vodi njegova supruga, ali i o radu vladajuće koalicije nakon 100 dana rada i kritikama koje upućuje na račun nove vlasti i projekata. Nezaobilazna tema je bila i vlast u HNK-u. 

No ono što je posebno privuklo pažnju, jeste priznanje Izetbegovića da prati emisiju "Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem", iako redovno ignoriše  mnogobrojne pozive naših producenata ali i Senada Hadžifejzovića da gostuje u emisiji. 

"Kad je bila u pitanju ova migrantska kriza, oni su došli do mene"... - rekao je Izetbegović a voditeljica Dnevnika D Nikolina Veljović ga je prekinula pitanjem: "Ko oni, gospodine Izetbegović?"

"Pa nemojte da prozivam imena, nemojte kao kod Hadžifejzovića, imena, je li", rekao je Izetbegović oponašajući Hadžifejzovića.

Podsjećamo, Bakir Izetbegović je posljednji put bio gost u "Centralnom dnevniku" 21. januara 2017. godine. Iako se od tada nije pojavljivao u studiju FACE televizije, često je prilikom davanja izjava verbalno vrijeđao naše novinare onda kada mu postavljena pitanja nisu odgovarala. 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.