Vijesti
Jajčanin Armin Saračević svom gradu uručio vrijednu donaciju pomagala za osobe s invaliditetom Jajčanin Armin Saračević, zvani Amerika, koji trenutno živi u Njemačkoj, obezbijedio je veliku količinu invalidskih kolica na električni pogon i još mnogo drugih, vrijednih pomagala za osobe s invaliditetom.

Nakon što je proteklog vikenda Jajčanin Armin Saračavić svom gradu uručio vrijednu donaciju pomagala za osobe s invaliditetom, danas je načelnik Općine Jajce Edin Hozan upriličio prijem za našeg sugrađanina Armina Saračevića. Bila je to prilika da se još jednom uputi zahvalnost na doniranoj opremi i dogovori i buduća saradnja.

Jajčanin Armin Saračević, zvani Amerika, koji trenutno živi u Njemačkoj, obezbijedio je veliku količinu invalidskih kolica na električni pogon i još mnogo drugih, vrijednih pomagala za osobe s invaliditetom. Potrebnu dokumentaciju za uvoz ove vrijedne donacije osigurao je "Crveni križ" Jajce, dok je troškove transporta finansirala Općina Jajce.
 
Načelnik Općine Jajce Edin Hozan i predsjednik "Crvenog križa" Jajce Jozo Bojanić prisustvovali su preuzimanju donirane robe u skladištu Crvenog križa. Pomagala su namijenjena građanima naše opštine, a nešto od ove vrijedne opreme bit će dodijeljeno Domu zdravlja Jajce, Općoj bolnici i Centru za socijalni rad.
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.