Vijesti
Kapidžić: Bakir me zvao u Vladu! Da slušam NJU, ne bih bio u ovom studiju! Što bih slušao nju?!
Ja sam se u sve ovo uvalio! Ja sam i u ratu bio uvaljen! Inače ne komuniciram sa Sebijom i Bakirom, nedavno sam ga pitao kako je zbog Korone!
Gavrankapetanović nije bio u izolaciji, Sebija jeste, Gavrankapetanović je bio na prvom sastanku i pobjegao!

Nenadić završio u bolnici jer se našao između rata doktora! Dali smo million maraka Općoj bolnici, potrošili ih na liječenje bolesnih, ja kažem; hoću da posjetim te bolesne, oni kažu; nemamo nijednog bolesnog, onda odem u Podhrastove i vidim 96 bolesnih! Senad: Zašto niste otišli u infektivnu kliniku KCUS-a koja je idealna za liječenje od Korone, a prazna je? Faruk: Nisam obišao infektivnu kliniku…

U ratu Opće bolnice i KCUS-a uradio bih ono što je uradio KCUS! Nisam ja predložio Sebiji, ona je sama radila! Zar trebam nekoga slušati? Da slušam, ne bih bio ovdje. Ne mogu birati svoje mišljenje! Bakir me zvao da uđem u Vladu, niko drugi nije za to htio ni da čuje! Građevinski lobi je oborio Vladu kantona! Fahro mi je dao podršku za ministra, politički mi je Bakir bolji od Fahre! Svi načelnici su SDA-ovci! Svi načelnici su tražili od mene, zbog izbora, legalizaciju kuća! Onaj ko u SDA ne može praviti talove i marifetluke, on izađe! SDA vuče dobre poteze – loši ljudi otpadaju! Senad: Je li Čampara loš, pa je otpao?

Pogledajte cijeli intervju u nastavku.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.