Vijesti
Sve ukazuje na to da bi Novalić trebao biti pod istragom!
Kešmer: Novalić je dobio nalog! Kćerka mu, Ada, pozvana u MUP! Fadil čuva sebe!
Urušava se bliski Fadilov krug koji je uspostavio! Novalić sam sebe povaljuje! Prebacuje sve na Civilnu zaštitu! Svi papiri su prošli kroz ruke Edite Kalajdžić i Hasana Ganibegovića!
Postavlja se pitanje zašto Kalajdžić nije suspendovana,ona je brisala poruke s telefona,neko joj je dojavio,upletena je u druge afere! Asim Sarajlić je drži pod zaštitom jer mu je rodica,prvo ili drugo koljeno! Ko je ona,preživjela je 6-7 premijera?!

Ona je upletena i u druge afere a Ganibegović u tri afere:On je napravio raspodjelu 21 milion km opštinama,kreirao Zakon o radu i akter afere Respirator! Advokat Kolić mi je rekao da Ganibegović ima ulogu u nabavci respiratora,nije on lud advokat da zove nekoga onako.

Nalog je nalog,stranka je stranka! Solak se navodno bunio da neće tako da radi,ali nalog se mora ispuniti! Akteri afere užurbano sakrivaju tragove! KCUS je nabavio 20.000 testova ali nekompletnih,nisu se mogli koristiti,tada nastaje klaster Igman!

Kćerka Novalića je pozvana u MUP na saslušanje zbog afere TMR Pretis,ona je tamo direktor.

Asim Sarajlić je sklonjen fizički ali i dalje je utjecajan ,ima ljude,radi ono što je navikao da radi! Novalić nema puno šefova u stranci, upleteno je devet imena,pominje se ministar Ramić.

Raport.ba je dobijao prijetnje,ucjene,ponude, rahatlokum…

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.