Vijesti
Komšić: Plenkovića otpilili, Dodika pritisli sankcijama – Bakir ih spasio! Ivo Komšić, bivši član Predsjedništva BiH i bivši gradonačelnik Sarajeva, večerašnji je gost u "Centralnom dnevniku".
#

Prošlo je 30 godina od formiranja Herceg-Bosne! Od tada do danas imamo retuširanje povijesti! Herceg-Bosna je zločinačka tvorevina preko koje je on ostvarivao svoj zločinački plan u BiH! Taj zločinački plan nije skrojen u BiH, već ga je on skrojio! Da je bio imalo pametan, ne bi snimao svoje razgovore koji su ga kasnije kompromitovali! Nisam mu ništa stavio u usta! Navodio sam samo ono što je on govorio! Tuđman je tražio od HDZ-a u BiH da insistiraju na razgraničenju BiH! Rekao im je da će to razgraničenje napraviti JNA! Isti onaj JNA koji mu je napravio zločin u Vukovaru! To je profil Franje Tuđmana!

Imamo i promjenu situacije u EU! Napravljen je potpuni zaokret u administraciji EU! I šta se desi?! Kada su Plenkovića otpilili, u EU, a Dodika pritisli sankcijama – spasio ih je Bakir Izetbegović! Ko spašava te politike? Pa Bakir Izetbegović! Za Bakira su govorili da je Mula Jusuf! Toliko su ga ponižavali i napadali, a on ide da balansira odnose! 

"Centralni dnevnik" možete pratiti UŽIVO, putem ovog LINKA

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.