Vijesti
Komšić: Sa Konakovićem sam se razišao zbog žene! Pobjegao mi je u sekundi!
#

Miletić me nije napustio zbog SDA! Bio je sa mnom na pregovorima! Bio je za koaliciju sa SDA! Miletić se naljutio na mene zbog nečega što sam mu rekao privatno! Uvrijedio je i on mene i ja njega! Šestorku nisam napustio zbog ličnih odnosa!

Sa Konakovićem bih u koaliciju samo oko države, oko Izbornog zakona nikad! Nemam problem da pričam sa Čovićem, on ima problem da priča sa mnom! Niko nikada od stranaca nije lobirao da se ne kandidujem za Predsjedništvo! Kod Miletića je uvijek prečka, stativa, nikad gol! Ne mrzim ga, ali nije tačno da je otišao zbog SDA! Sa Konakovićem sam se isto posvađao privatno - zbog žene! Pobjegao mi je u sekundi! Uništili su firmu, ali bilo prošlo! Laž i dirati porodicu pa lagati nije nešto što se u ovom gradu oprašta! 

Ne znam sa kim ćemo u koaliciju! To će zavisiti od toga šta je prijetnja i opasnost po ovu zemlju! Bit će mi saveznik svako ko hoće u borbu za državu! Ne ću u borbu za javna preduzeća! Doveo sam sebe u situaciju da se ne mogu izmaći - ili ću pobjediti ili poginuti!

Senad: Miletić Vas je napustio zbog SDA! 

Komšić: Pa je li on glasao za to? Je li sa mnom bio na tim pregovorima?! O čemu pričate?  Nisam ja sam bio na pregovorima! Sjedio je pored mene.

Senad: Pa što Vas je napustio? 

Komšić: Pitajte njega! Nije zbog SDA! Meni nije tako rekao.

Senad: Šta Vam je rekao?

Komšić: Šta Vas briga šta mi je rekao!

Imao sam suhvu kada je u pitanju predstava u Vijećnici oko revizije! Ne halalim to Izetbegoviću! Pitam se zašto mi nismo tadašnju Jugoslaviju tužili za agresiju, već samo za genocid?! Sramotno je što je Nevenka Tromp napisala u Izvještaju! Koliko imam informacije, tu je puklo sve!

Gledajte gostovanje UŽIVO na našem YouTube kanalu putem ovog LINKA!

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.