5 C
Sarajevo
27.04.2024

5 zlatnih pravila za podizanje svakog outfita

Čini nam se da svaki dan izgledamo isto, umotani u omiljeni pulover i kaput. Međutim, trik kojim ćemo riješiti taj problem i razbiti dosadu u ormaru leži u modnim dodacima.

Sve što nam treba je zanimljiva torba, marama, ukras za kosu ili komad statement nakita, piše Ljepota i zdravlje.

Otkrivamo pet načina kako začiniti svaki outfit i učiniti ga primamljivim!

- OGLAS -

#1 Torba

Okrugle u obliku lopte, trouglaste ili pravougaone, na nama je da odaberemo torbu koja nam se najviše sviđa i krenemo u novi dan. Pritom ne moramo stati samo na jednoj, možemo imati omiljeni model za svaki dan u sedmici.

#2 Kaiš

Upečatljiv kaiš “nosi” cijelu kombinaciju, isto kao što i decentni kaiš daje dašak elegancije i senzualnosti kada ga neobavezno namjestimo oko struka.

#3 Marama

Nošenje marama je vrlo lukav način da se cjelokupni izgled premjesti iz već viđenog u originalan. Najbolje kod toga je što ne trebate paziti na boje, čim šarenije, tim bolje!

#4 Ukrasi za kosu

Kada izostane i najmanji tračak inspiracije za odijevanje, jednostavno obucite svoj omiljeni outfit i stavite kopču, traku ili neki od ukrasa za kosu. U tren oka ćete izgledati bolje! Prednost je dodatno u tome što funkcioniše savršeno i na frizuri koja nije baš tako savršena.

#5 Nakit

Kopirati osamdesete i pritom izgledati sjajno, mnogo je lakše nego što zvuči. Naizgled jednoličan outfit pretvoriće se u profinjeni look uz nekoliko raznih modela visećih minđuša ili krupnih narukvica.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA