Vijesti
Komšić: Dobio sam ANP, ne dam HDZ-u Izborni zakon, Nenadić premijer - briga me za 3 milijarde!
Dodik me iznenadio kada je potpisao ANP,rekao sam mu dan ranije-da se ne lažemo,ovo je ANP! Ako ga Dodikov ambassador ne preda u NATO,ima ko će ga poslati…nema šanse da pristanem na Čovićev Izborni zakon,tačka!
Jesi li ucijenjen? Jesi li uzeo pare? Duguješ li nešto SDA? Nisam ucijenjen,nisam uzeo pare,dužan sam bankama…Znam šta je SDA,osjetio sam na koži,nisi mi pomagali na izborima!

Zukorliću da ostavim 3 milijarde?NIkad! Naša Stranka i SDP hoće Republiku Sarajevo! Konakovića je porodica Izetbegović dovela na ovo mjesto!  Konaković radikalniji od Bakira i Fahre,bio je sve u kantonu,premijer on a ne Forto! To između mene i Konakovića je privatno. Kakav Bakir i Fahro,pored Nenadića neće raspolagati s tri milijarde! Napustit ću i novu vladu ako bude kao Konakovićeva. Ja izdajnik?! Jesam li izdao državu? Nikšić ne smije na Fahru plaši se Avaza…ja nemam oraha u džepu,neki imaju.Neće mi SDP govoriti,šta je A-SDA pa je Nikšić s njima? Kako i ko trguje kokainom u Sarajevu,ispitajte! Ko trguje kokainom?  Spreman sam i politički poginuti za državu,briga me za vlast,imam samo tri delegate u Kantonu…Briga me šta pišu na društvenim mrežama…Željko,odustani..,Nikad!Prevariće te ova dvojica! Ako prevare-doviđenja,prijavit ću ih i oca bih prijavio,ne mogu se ja ovakav resetovati!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.