17.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Savjeti za čarobno zimsko vjenčanje

Vjenčanja zimi mogu biti itekako čarobna i zanimljiva, stoga smatramo da ne trebate nužno izbjegavati zimske termine u slučaju da ste u procesu planiranja vjenčanja. Razmislite trebate li i ovom dobu godine dati priliku jer i ono donosi neke svoje prednosti.

 

BOŽIĆNI UGOĐAJ
Božićni i novogodišnji ugođaj, vaše zimsko vjenčanje uz nježno osvjetljenje i dobro raspoloženje, te uz zanimljiv i dobar izbor dekoracija može pretvoriti u pravu zimsku čaroliju.

- OGLAS -

 

SNIJEG
Snježne pahulje i bijeli pokrivač, ako imate malo sreće, na vaše vjenčanje navući će posebnu radost, probuditi u vama iskreno djetinje veselje, a od fotografija napraviti predivnu zimsku bajku za pamćenje.

 

TEMA
Ako se odlučite za zimsko vjenčanje i ne volite tradicionalna vjenčanja, možete napraviti pravi tematski party uz predivne i čarobne zimske dekoracije.

 

LAMPICE
Zimi, osim zato što mrak pada puno ranije nego u ljetnim danima, lampica nikada nije previše. Sjajno osvjetljenje i nizovi lampica prostoru koji odaberete za vaše slavlje dat će posebnu čar.

 

BOJE
Kombinacija zlatnih i bijelih nijansi s detaljima crvene, izgledat će apsolutno oduševljavajujće.

Vjerujemo da nas žene uvijek najviše brinu modne kombinacije koje bismo trebale odabrati za vjenčanje. Zimi je to mrvicu teže jer je veća vjerojatnost da se smrznete na putu do vjenčane sale, ali možete se utješiti time da će uzvanici na svakoj zimskoj svadbi imati puno manje muke s vrućinom koja ih ljeti tjera da sa slavlja bježe na balkone i terase u potrazi za osvježenjem.

Zimsko vjenčanje također ima jednu veliku prednost što se mode tiče, a to je da možete birati između svih modela haljina i kombinezona. Jednako su poželjne i duge i kratke haljine, otvorene i zatvorenije, a možete birati i između dugih rukava, kratkih rukava, haljina i kombinezona bez naramenica, s tankim naramenicama, na jedno rame itd. Ljeti je takav izbor puno manji i mora se paziti da se odaberu isključivo ugodni i tanki materijali u kojima vam neće biti vruće, dok su dugi rukavi apsolutno nezamislivi.

Zato, zimsko vjenčanje je zabavnije za one koji vole imati više prostora za razmišljanje o svečanim kombinacijama.

 

CRNO

Crna haljina uvijek je dobra ideja, iako kažu da se ne preporučuje nositi na vjenčanje. Ipak, ako ste samo običan uzvanik, a ne dio uže obitelji ili prijatelja, ova je boja dobrodošla jer predstavlja bezvremensku klasiku. Obzirom da su zimska vjenčanja u vrijeme kada je prisutna praznična čarolija, dozvoljene su i šljokice, ako želite mrvicu izaći iz okvira klasike.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA