Vijesti
Alija Kožljak o sigurnosnoj situaciji u BiH, regionu i svijetu: "Na Tajvanu je već rat!"
Kožljak: Moguć treći svjetski rat u kojem neće biti neutralnih! Najkritičnije Kosovo, CG, pa tek BiH
"Vučić indirektno obećao da će priznati Kosovo! U Crnoj Gori da nema NATO-a bjesnio bi građanski rat! Ako dođe do sukoba u regionu, i Bosna i Hercegovina je u opasnosti!"
Svijet je u ozbiljnoj opasnosti! Moguć Treći svjetski rat - niko ne može ostati neutralan! Svijet ide po tankoj liniji narušavanja mira i sigurnosti! Nancy Pelosi je narušila status quo! Na Tajvanu već imamo rat! Rusiji bi odgovaralo da se Kina uvuče u sukob! Otvaranjem novog sukoba Rusija bi profitirala u nesporazumima sa Kinom! Tenzije na Tajvanu mogu prerasti u oružani sukob! Zabrinjava me prekid odnosa na strateškom nivou Peking - Washington! Sukob između Rusije i Ukrajine će trajati godinama!
 
Srbija čeka priliku da uspostavi kontrolu nad Kosovom! Za 30 dana ponovo ćemo imati zveckanje oružjem na Kosovu! Kurti neće odustati od suvereniteta Kosova! Vučić indirektno obećao da će priznati Kosovo! Situacija najkritičnija na Kosovu, pa u Crnoj Gori, pa tek onda u BiH! U Crnoj Gori da nema NATO-a bjesnio bi građanski rat! SPC najsnažnije oružje Srbije u Crnoj Gori! Ako dođe do sukoba u regionu i BiH je u opasnosti! Međunarodna zajednica prati situaciju u BiH! NATO i EUFOR najveći garant sigurnosti u BiH! Rusiji nije u interesu da uloži VETO na mandat EUFOR-a u BiH! Ako Rusija uloži VETO NATO trupe dolaze u BiH!
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.