Vijesti
Krešić: Izrečene su lažne konstrukcije Pokušaj skretanja pozornosti sa istinske borbe protiv nasilnog ekstremizma, terorizma i svih pojavnih oblika kriminala.
#

Mijo Krešić, zamjenik ministra sigurnosti BiH reagirao je na optužbe koje je objavio portal "Žurnal" i ministar Dragan Mektić. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

 

„Budući da su u javnosti plasirane gnusne laži putem teksta na portalu žurnal.info, a što je prenio veliki broj medija želim istaći da je to proizvod konstrukcija paraobavještajnog podzemlja, a koje imaju za cilj kompromitaciju mene kao zamjenika ministra sigurnosti BiH.

Ovako izrečene lažne konstrukcije vjerojatno su pokušaj skretanja pozornosti sa istinske borbe protiv nasilnog ekstremizma, terorizma i svih pojavnih oblika kriminala, a što glasno zagovaram u svom radu kroz cijeli mandat, a sve s ciljem stvaranja boljeg sigurnosnog ambijenta što je jamac cjelokupnog napretka BiH . To ujedno oslikava jasnu smjernicu politike HDZ BiH i nikakve lažne konstrukcije neće nas omesti na tom putu. Pretpostavljam da su sudionici koji su sročili sve laži iznesene u tekstu tražili način kako skrenuti pozornost sa priče o povratku BiH državljana koji su bili dio postrojbi ISIL-a kao i okupljanja pripadnika ravnogorskog četničkog pokreta u Višegradu, a što nažalost ima odobrenje i određenih politika u BiH koje žele zaustaviti bilo kakav napredak i europski put.

 

Još jednom rezolutno odbacujem bilo kakvu povezanost mene s kriminalnim aktivnostima koje su navedene u tekstu. Želim isto tako naglasiti da ću upotrijebiti sva pravna sredstva radi zaštite svoga integriteta i zatražiti procesuiranje onih koji su iskonstruirali ovakve gnusne laži i plasirali ih u javnost“ - saopćio je Krešić.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.