Vijesti
Krešimir Mišak na rubu "Centralnog dnevnika" o NLO-u, Mjesecu, Bogu, budućnosti čovječanstva
Krešimir Mišak o teorijama zavjere: Sve je to istina! Prave novu religiju! Kontrolisat će nam misli!
"Kažu da će teoretičare zavjera prozvati teroristima jer šire strah! Teorija zavjere je druga riječ za istinu! Svijet se predaje svjetskoj korporaciji. Oni žele svijet u kojem će sav novac posjedovati jedna vlada i svu moć imati jedna korporacija."
"Kada govorimo o nekim proizvodima, odmah nam na mobitelu počnu izlaziti reklame o tome! Šta će biti kada u pitanju budu misli?! U Kini već kontrolišu misli. Pomoću moždanih valova prate misli djece u Kini!"

"Prisilit će nas da volimo vođe koje po prirodi ne volimo! NLO pedeset hiljada puta godišnje prođe iznad nas! Postoji i podvodni NLO, čak i oni unutar kratera na Mjesecu! Postoje dokazi da su NLO-i pratili nuklearne rakete. Kada je NASA odbacila ostatke rakete na Mjesec, rekli su da je odzvanjalo kao da je šupalj! Teorija zavjere je istina. Umjetna inteligencija je sranje!"

Intervju koji morate pogledati: "Za Mjesec bi najbolje bilo reći da ne postoji! Mjesec je došao prije nas trianaest hiljada godina ranije! Mjesec je šupalj!"

Mišak: "Od umjetne inteligencije možeš dobiti samo odgovor koji je postojao negdje; ne možeš dobiti novi! Transhumanizam je religija, ideologija kroz koju se ubrzava čovjekova evolucija. Danas dobijamo novu 'naopaku' religiju, koja obećava ljudima isto što su religije nudile. To su besmrtnost, uskrsnuće mrtvih. Transhumanizam smatra da nema Boga, ali ga pokušava stvoriti! Teorija zavjere je žig koji se stavlja na istinu! Imamo slučaj Kennedyjevog ubistva! Nisu mogli utvrditi iz kojeg smjera su pristizali meci! Odlučili su to da nazovu teorijom zavjere. Kažu da će teoretičare zavjera prozvati teroristima jer šire strah. Teoretičare zavjere danas toliko kritiziraju, da sami postaju ono što oni zapravo kritiziraju. Svijet se predaje svjetskoj korporaciji. Oni žele svijet u kojem će sav novac posjedovati jedna vlada i svu moć imati jedna korporacija. Također i ekologiju! Kada je rimski klub definirao ekologiju, u želji da zaštite prirodu, rekli su: 'Morat ćemo cenzurirati čovjeka!'

Transhumanizam u modernom smislu su podijelili u četiri avatara: povezivanjem čovjeka i računara, drugi avatar u kojem se nalazimo sad! Tu je ideja da se čovjekov mozak presadi u kiborško tijelo. Da se stvori jedinstvo biološkog i fizičkog identita! Treći avatar bi označio prestanak procesa seljenja mozga! Četvrti avatar se zalaže za to da će se čovjek odreći svog identiteta i da će se cijeli učitati u računar! Moramo postaviti pitanje: 'Ko sam ja?' To je ključno pitanje transhumanizma, kao i svih religija! Ideja je da ljudi ne izlaze iz svojih kuća. Da ne bi hodali okolo i utjecali na klimatske promjene. Ostali bi kući i imali pristup metaverzumu, prividnoj stvarnosti! Isto će to biti svijet bogatih i siromašnih! Moći ćeš kupovati kuće, pa čak imati i djecu! Kažu da će to biti i bolje od obične djece. Ukoliko ne želite da dijete uđe u pubertet, možete imati dijete koje će uvijek imati deset mjeseci. Transhumanizam se ne veže samo za elektroniku; mora promijeniti čovjekovu prirodu! Ukoliko to želite, morate čovjeka integrirati u sistem! Tu se radi o integraciji u svijet u kojem će nužno biti da čovjek bude cenzuriran! Nema mjesta za empatiju i nasumično stvaranje ljudi! Neurolink je prvi korak u stavljanju umjetne inteligencije u čovjeka. Elon Musk je rekao da će to biti za bolesnike, ali je naknadno izjavio da želi povezati um i računar. Kao kada govorimo o nekim proizvodima, onda nam na mobitelu počnu izlaziti reklame o tome. Šta će biti kada u pitanju budu misli! U Kini, u školama, koriste tehnologiju kod vozova koji imaju autopilote; imaju totalnu kontrolu misli! Isto je u školama; pomoću moždanih valova prate misli djece! Prisilit će nas da volimo vođe koje po prirodi ne volimo. Čovjeku je u prirodi da se bavi svrsishodnim radom, a to transhumanizam želi oduzeti.

NLO pedeset hiljada puta godišnje prođe iznad nas! To je dokazano. Mnoge zemlje su otvorile svoje dokumente o njima! Nema sumnje da postoje, samo je teško dokazati njihovu postojanost! Često puta se vide svjetla koja se spajaju, pa raspršuju! Vide se velike i male letjelice. Ne možemo ih vidjeti zbog neprirodne brzine. Kada bi čovjek bio unutra, pretvorio bi se u krvavu mrlju na prozoru unutar jedne sekunde! Postoji i podvodni NLO, čak i oni unutar kratera na Mjesecu! Postoje dokazi da su NLO-i pratili nuklearne rakete. Ne znam ko je napravio Mjesec! U meksičkoj tradiciji oponašaju zvuk Mjeseca dok je ulazio u orbitu! 2008. godine su mi ispričali da je Mjesec došao prije nas trinaest hiljada godina ranije! Učili su nas da je postojalo ledeno doba! Kroz razna istraživanja čini se da kataklizma ponovo dolazi. Kada je NASA odbacila ostatke rakete na Mjesec, rekli su da je odzvanjalo kao da je šupalj! Mnoge fotografije su pokazale čudne građevine na Mjesecu.

Umjetna inteligencija može postojati samo ako je sve na svom mjestu, kao motor od automobila! Virtuelna stvarnost se zamišlja tako da ćeš biti u virtuelnoj stvarnosti i na ulici, ali kada si na ulici da vidiš avatare iz virtuelne stvarnosti, da nam se upotpunosti izbriše svijest o realnom životu!"

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.