Vijesti
Latić: Bakir, kao Alija, bit će prinuđen da odstupi! Bakir brani Seku, ne Novalića! (VIDEO) Stranci će ucijeniti Bakira, kao što je šef OSCE-a, Barry ucijenio Aliju! Situacija sa Zukićem i Asimom je indikacija da stranci misle da SDA stoji iza korupcije.

Stranci se naježili zbog korupcije, malo pričaju, a puno rade. Znam iz provjerenih izvora. Tog Aliju Izetbegovića je narod iznio svojom ljubavlju! SDA je bio emocionalni pokret, nije bio nikakav osmišljeni politički projekt. SDA može praviti kult ličnosti, mit, ali sa islamskog stanovišta, to je nedopustivo, nije Bog glup! Kult, mit zarobljava duhovnost. Božija ideja je vječna.

Senad: Ali, Bakir je najavio novu kandidaturu i pobjedu za Predsjedništvo.

Nedžad: Ta najava je blef, pokazuje nemoć! Bakir politički nije svjestan ni educiran! Njegovo vođenje stranke je ubilo ideju.

Afera “Respiratori” će se vrtiti oko Sebije Izetbegović. Bakir ne brani Novalića, već Seku.

Ja se slomih da uzdignem Reisa, a onda on traži da oslobode Novalića, pa ga narod urnisao! Kažu iz Islamske zajednice da su dobili izvještaj da će bez Novalića biti kriza dvije godine, našpanovali ih iz SDA. Kenan ef. Musić je gorljiv vjernik, izvinjavam se što sam ga doveo u politički kontekst sa Hadžibajrićem i Konakovićem. Smjena Musića je politička.

Senad: Ali, on je sam podnio ostavku.

Nedžad: Glavni problem u IZ su izbori, tamo niko demokratski nije izabran, sve je to režija.

Pokušali su me ubiti članovi Bakirovih odreda smrti! Takve je uzgojio unutar stranke. On ih plaća od onih 250 miliona koje ste vi objavili u CD-u a za koje nema traga…

Evo vam ekskluzive; prije emisije su zajedno šetali reis Kavazović i Hasan Čengić, a kao ratuju. Hasan Čengić vlada IZ, njegov kurir Rifat nosio torbu u ratu, pa je instaliran u Islamsku zajednicu.

Bošnjački režim je balijska UDBA!

Ne dirajte kardinala Puljića, učinit ćete uslugu savremenim Ustašama, to je trik, oni hoće da mi spalimo Kardinala koji je svo vrijeme rata bio ovdje, a Reis je dolazio ponekad!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.