Vijesti
Latić:Bolje biti američki vehabija,nego bosanski musliman! Bakir je konvertit,ne bih ga ni džamiji pozdravio!
Crveni se ne boje jer nema UDBE,zeleni se ne boje Boga! Nema nam selameta s Bakirom i ovim režimom! Akademici pišu Reisu hutbe,on se nacica i čita ih a otuđili se od naroda,čita hutbu za ambasadore!
Islamska zajednica i SDA se nikada nisu razdvojili,džematlije glasaju sa mrtve Alijine kosti! Brat Džemo i ja nismo džamijski golubovi! Režim čini zulum prema svom narodu! Nikada se neću sresti s Bakirom,ni u džamiji ga ne bih poselamio.

Bakir je izdao na reviziji tužbe protiv Srbije a i sada oko ANP-a…opozicija-to su klovnovi…Dodik je bio Rafijev čovjek a onda je izlevatio tog Gregorijana. Pišem knjigu memoara,gola istina,Nedžad skida kukuljicu,plašim se za porodicu…Bakir je opasan konvertit,mojoj snahi je 1983.godine govorio Dobar dan a ona pokrivena in a suđenju!

Nemilosrdan prema Bakiru

Jesam,opasan je tip. Sad je za mene politički fenomen Sulejman Tihić, kako je on nastao, kako je on izabran. To je uradio OHR. Pritisak, prijetili Aliji da će mu stranku proglasiti ljevičarskom, terotističkom. Da mu se sačuva stranka ideološki. 

Termini izdaje 

Ova siutacija sa ANPom jako podsjeća na situaciju na reviziju tužbe za Jugoslaviju. Poslao je advokata provicinjalca da mu to radi, a znao da nema ništa od toga. Bakir je predložio o da će sam poslati ANP za Brisel.

To bi bila smrtonosna greška .

Ne vjerujem da je Dodik progutao žabu, podvukao rep ili uopće dozovolio bilo kakvu formu da bi nastavio taj put. Ovo je vrlo sionhronizivano, mislim da su ovo opet Amerikanci, dodik američki igrač. On je rekao nećete Srbi u NATO, to je, ako ne želite, skandalozna izjava.

Sve je to omekšavao.

Nije to njihova pamet, ni Komšićeva ni Šefikova. Mislim da su režirani i posljedni izbori.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.