8.8 C
Sarajevo
19.03.2024

Velika pljačka na aerodromu u Dubrovniku: Dvojica muškaraca presreli kombi ispred zgrade aerodroma i ukrali kompletnu vikend zaradu!

Kako je Dubrovačkom vjesniku potvrđeno u PU dubrovačko-neretvanskoj, pljačkaši su oteli novac i motociklom se udaljili u nepoznatom smjeru, a potraga za njima i otetim plijenom intenzivno traje, kao i utvrđivanje svih ostalih za istragu relevantnih podataka.

Neslužbeno se doznaje, piše Dubrovački vjesnik, kako je ukraden vikend utršku Zračne luke Dubrovnik koji je odnio netko dobro upoznat s detaljima prijenosa novca za potrebe aerodroma. Motociklisti su evidentno točno znali kad će se kombi u pratnji zaštitara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli prije nego je odnio novac prema Dubrovniku, najvjerojatnije do FINA-e.

Događaj su snimile nadzorne kamere, no kako su pljačkaši nosili kacige, još nije poznat njihov identitet. Inače, ovo je prva oružana pljačka na motociklima na dubrovačkom području.

- OGLAS -

Dubrovački dnevnik pak piše kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Navodno je ukradeno 100 tisuća eura u gotovini, kao i ‘slipovi’ od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače. Kako pišu, na ovom slučaju rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te su na aerodromu ‘duge cijevi’.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA