10 C
Sarajevo
23.04.2024

Potraga za migrantom osumnjičenim za ubistvo traje, uključena i OSA

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i dalje rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela “Ubistvo” i “Teška tjelesna povreda” izvršenih na području općine Ilidža 17.11.2020. godine, te se poduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku osoba koje se dovode u vezu sa istim.

O izvršenim krivičnim djelima i raspoloživim saznanjima obaviještene su sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini, kao i Obavještajno-sigurnosna agencija.

Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju vezanom za događaj u ulici Barska, područje općine Ilidža, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, došli su do saznanja da se u vrijeme ubistva na navedenom mjestu nalazilla osoba inicijala A.H., rođen 1986.godine, državljanin Maroka.

- OGLAS -

“Molimo sve građane da eventualna saznanja o navedenom licu, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici”, navode iz MUP-a KS.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA