2 C
Sarajevo
27.04.2024

Princ Harry i Meghan Markle očekuju prvo dijete

Vijest da je Meghan trudna objavljena je samo nekoliko sati nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli u službeni posjet Australiji. O Meghaninoj trudnoći nagađa se intenzivno zadnjih nekoliko sedmica, ali sve do danas kada je stigla službena potvrda bila su to samo nagađanja.

Meghan se zadnjih dana u javnosti pojavljivala u širokim kaputima, a kada je stigla u Sydney, trbuh je sakrila papirima koje je nosila u ruci.

” Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sretni su što s vama mogu podijeliti vijest kako će ovog proljeća postati roditelji. Kraljevski par zahvalan je na potpori koju primaju od svog vjenčanja u maju i presretni su što ovu vijest mogu podijeliti s javnosti”, piše u službenom saopćenju.

- OGLAS -

Mali princ ili princeza bit će šesti u redu prema prijestolju, iako bi se to moglo promijeniti ovisno o tome hoće li vojvoda i vojvotkinja Cambridgea-aka Willsa i Kate – odlučiti za joše jedno dijete. Oglas je danas službeno potvrđen, a članovi kraljevske porodice ne mogu biti veseliji.

Obožavatelji Harrya i Meghan – s obje strane ribnjaka- željno su iščekivali ovaj trenutak još otkada su kraljvske  “ljubavne ptice” vezale čvor sreće u maju ove godine.

Tokom intervjua za BBC, Harry je ostavio ozbiljne naznake koje se tiču planiranja porodice, navodeći:

“Naravno. Znaš, korak po korak. Nadamo se da ćemo započeti planiranje porodice u bliskoj budućnosti.”

Tokom velike svadbene ceremonije, gosti na službi, bili su oduševljeni zajedničkim izgledom uzbuđenja na kraljevskim licima kada je dekan Winsdora izgovorio riječi:

“Brak se daje kao temelj porodičnog života u kojem su djeca rođena i njegovana.”

U martu ove godine, na jednoj zabavi oglasio se i kraljevski stručnjak i autor: “Život, gubitak i ljubav, Katie Nicholl”, gdje je rekao sljedeće:

“Meghan voli djecu, jako je bliska s njima, oduševljena je što će se susreti sa Gerorgeom i Charlotte. Mislim da jedna od najljepših stvari, anegdote, koje sam zapravo otkrio tokom pisanja, bio trenutak koji uključuje djecu, kada je Meghan doista “pala” na sadašnjeg princa Harryja. Razlog zbog kojeg je Harry želio da Meghan upozna princa Georgea i princezu Charlotte bio je očigledan, u nadi da će poželjeti isto, porodicu.”

Kladioničari trenutno preferiraju imena Arthur, Edward i James za dječaka, a Alice, Victoria i Diana kao popularni potencijalni izbori ako bude djevojčica.

 

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA