Vijesti
Mehmedović uputio apel: "Ne ostavljajte Hrvate Čoviću, HDZ-u i Zagrebu" "Pozivam bh. stranke da na svoje liste predlažu i Hrvate neovisno o predstojećim izborima", ističe Mehmedović u saopćenju.
#

Zastupnik SDA u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Šemsudin Mehmedović uputio je apel bh. strankama da, kako kaže, ne ostavljaju Hrvate Čoviću, HDZ-u i Zagrebu te da ih predlažu na svoje kandidatske liste.

"Nema Dragan Čović ni po čemu pravo na Hrvate u BiH. Niko mu nikad nije dao to pravo, iako ga on prisvaja. Nema ni HDZ to pravo. Nema to pravo ni Zagreb. Bh. stranke im to dopuštaju ako ih ne uključe na svoje liste. Pozivam bh. stranke da na svoje liste predlažu i Hrvate neovisno o predstojećim izborima", ističe Mehmedović u saopćenju za javnost.

To, ističe on, mora biti novi princip u BiH, jer Hrvati ne pripadaju HDZ-u BiH niti Čoviću niti Plenkoviću niti Zagrebu.

"Hrvati BiH pripadaju BiH i moraju imati pravo izbora. Ostalo je fašizam, jedna stranka - jedan čovjek - jedan narod. U suprotnom, ostavljamo ih Draganu Čoviću, HDZ-u i njenim satelitskim strankama i otrovnom utjecaju Zagreba. Vidjeli smo šta je to značilo zadnjih trideset godina", navodi Mehmedović.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.