12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Snobovska zabava i pretjerana rastrošnost: Meghan razbjesnila Britance svojom odjećom

Meghan Markle u 2018. godini spiskala je najviše, odnosno više od 400 hiljada funti na odjeću.

Bivša američka glumica, a danas vojvotkinja od Sussexa, uspjela je ponovno razbijesniti britansku javnost kada je izašla lista kraljevski modnih profesionalaca UFO No More koja se bavi potrošnjom slavnih dama s kraljevskih dvorova na dizajnerske krpice.

Na drugom mjestu je danska princeza Mary od koje je Meghan potrošila čak 300 hiljada funti više, a pazite sad, tu ne ulazi njezina raskošna vjenčanica modnog brenda Givenchy. Meghan je potrošila gotovo 6 puta više nego vojvotkinja Kate, supruga princa Williama, no činjenica jest kako se ona od aprila 2018. godine povukla iz javnosti zbog rođenja trećeg djeteta.

- OGLAS -

Iako se mora priznati kako je Meghan u svakoj prilici tokom 2018. godine izgledala fantastično, britanska javnost nije ju štedjela zbog rasipnosti. U isto vrijeme s izlaskom liste saznalo se i za neobičnu “sayonara zabavu” koju je jednom prilikom Meghan organizirala za prijatelje i to neposredno nakon prve veće gaže i zarade.

Naime, na toj je zabavi bivša glumica dijelila uzvanicima svoju staru, high-street odjeću i obuću kao i modne dodatke, kako bi napravila dovoljno mjesta za krpice s dizajnerskim potpisom.

“Kad je shvatila da će postati slavna i da je počela više zarađivati, organizirala je tulum na kojem je dijelila jeftiniju odjeću. Htjela je isprazniti ormar i napraviti mjesta za novu dizajnersku odjeću koju si je konačno mogla priuštiti”, otkrio je anonimni izvor za Vanity Fair koji je Meghan opisao kao vrlo upornu, ali i nepristupačnu osobu.

“Njezin je cilj oduvijek bio da postane slavna. No naučila je biti suzdržana, pa joj je najbolja prijateljica upravo njezina stilistica Jessica Mulroney. Ona joj je i pomogla nabaviti novu, skuplju odjeću.”

Snobovska zabava iz prošlosti bacila je još jednu mrlju na ionako omraženu vojvotkinju kojoj su u 2018. godini brojni asistenti i osoblje dali otkaz navodno zbog njezinog karaktera.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA