Vijesti
Mijatović: "Nemamo prava da se umorimo, sudbina BiH direktno vezana za sudbinu SDP BiH" Vojin Mijatović oglasio se na Facebooku.
#

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović (SDP BiH) jutros se oglasio na Facebooku.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

"SDP BiH, krenuli smo i nećemo stati. Sudbina BiH je direktno vezana za sudbinu SDP BiH, i nemamo se pravo umoriti i nemamo pravo stati. I zovu nas stranim agentima, izdajnicima, ćafirima, janjičarima, ali platiti cijenu svega za svoju zemlju i svoj narod je obaveza i privilegija. Zovu nas tako oni koji su raskomadali domovinu i napravili svoje begovate i kneževine, a svoj narod protjerali širom svijeta. Bosna i Hercegovina, od Jadrana do Save, od Drine do Une, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, jednostavno bosanskohercegovačka",  poručio je Mijatović. 

"Zovu nas tako oni koji su raskomadali domovinu i napravili svoje begovate i kneževine, a svoj narod protjerali širom svijeta. Bosna i Hercegovina, od Jadrana do Save, od Drine do Une, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, jednostavno bosanskohercegovačka",  poručio je Mijatović. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.