Vijesti
Mikrofon ponovo ostao upaljen, Špirić kaže Izetbegoviću: Allaha mi, bit će sve uredu (VIDEO) Nakon što je upaljen mikrofon otkrio kratki razgovor Nebojše Radmanovića i Denisa Zvizdića po završetku sjednice Predstavničkog doma Parlamenta BiH, danas je isti "problem" zadesio Nikolu Špirića (SNSD), predsjedavajućeg Doma naroda.
#

Naime, po završetku Doma naroda Parlamenta BiH mikrofon je zabilježio kratki, većinom nerazgovijetan, razgovor dopredsjedavajućeg Bakira Izetbegovića i Nikole Špirića.

Prvo su se Čović, Špirić i Izetbegović pozdravili "nabacivanjem pesnice", poštujući epidemiološke preporuke o izbjegavanju rukovanja, a zatim se čuo djelić razgovora, odnosno kako Špirić govori Izetbegoviću: "Evo ga... Još ono... Allaha mi, bit će sve uredu".

Uprkos međustranačkim tenzijama i čestim blokadama zarad "nacionalnih interesa", po ko zna koji put bh. zvaničnici su pokazali da među njima nema ličnih trzavica i problema. Za nadati se da će dobar lični odnos prenijeti i na političku scenu zarad interesa svih građana Bosne i Hercegovine.

Ovaj detalj "zapao je za oko" poslaniku u Narodnoj skupštini RS-a Nebojši Vukanoviću (SDS) koji je video objavio na društvenim mrežama.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.