7.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Muž srpske ministrice automobilom udario djevojčicu: “Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete”

Ranko Dejanović, suprug  srpske ministrice Slavice Đukić Dejanović, udario je dete u saobraćajnoj nezgodi u selu Saranovo kod Rače, saznaju srbijanski mediji.

 

Nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je on obilazio. Nakon toga, Dejanović je povrjeđenu djevojčicu odvezao u hitnu, gde je ona zbrinuta.

- OGLAS -

Kako otkrivaju izvori djevojčica je izašla  iz automobila, te ne gledajući  ima li automobila, htjela je preći cestu. U tom trenutku  autom je naišao Dejanović i udario u nju. Odmah je stao i odvezao je u bolnicu.

 Ranko Dejanović potvdio je za medije da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako kaže, djete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pješačkog prijelaza.

 

„Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti“ – kazao je Dejanović.

 

„Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i devojčica je dobro, van svake je opasnosti. Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete. Išao sam i u kuću gde živi, da razgovaram sa njemim ocem. Tu sam za devojčicu i njenu porodicu za sve što treba“ – kaže Dejanović.

 

Ministrica  Đukić Dejanović nije odgovarala na pozive medija. Ranko Dejanović kaže da je odmah nakon nesreće obavjestio suprugu šta se dogodilo, dodajući da su njih dvoje na raspolaganju djevojčicii i njenoj obiteljii za sve što je potrebno.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA