Vijesti
Naša stranka: Napad na bošnjačkog povratnika u Prijedoru obična zavjera Poznat po svojim komentarima na Facebooku na kojima iznosi uobičajene antizapadnjačke teorije zavjere e je veliki ljubitelj autokratskih režima poput onog Nicolasa Madura u Venecueli
#

Snimak na kojem izvjesni Renato Marjanović maltretira bošnjačkog povratnika u Prijedoru, gradu u kojem se u proteklom ratu desio  jedan od najstrašnijih zločina, tražeći od njega da sa svog vozila skine zastavu Bosne i Hercegovine i da iskaže lojalnost prema Republici Srpskoj i Miloradu Dodiku, zgrozila je javnost u Bosni i Hercegovini, a na sve je reagovala i policija u RS koja je Marjanovića uhapsila.

 

Ipak, i pored svega, istaknuti član Naše stranke Tarik Kapetanović tvrdi da je u pitanju jedna velika zavjera i prevara.

“Da li ste zaista ovu priču iz Prijedora shvatili ozbiljno, uzevši u obzir analizu profila ključnog aktera te slike grba kojeg praktično i nema na toj ceradi ?! Ko su likovi, Čiji je kamion ? Gdje su se sreli ? Da li se poznaju ? Ko za koga radi?”, napisao je Kapetanović na twitteru. 

Inače, Kapetanović važi za bliskog saradnika Damira Marjanovića, zastupnika u Skupštini KS, te je u paketu s njim stigao u Našu stranku. Kapetanović je poznat po svojim komentarima na Facebooku na kojima iznosi uobičajene antizapadnjačke teorije zavjere e je veliki ljubitelj autokratskih režima poput onog Nicolasa Madura u Venecueli.

 

  
 
Kapetanović je također ljubitelj i Borisa Malagurskog,  srbijanskog teoretičara zavjere i simpatizera Slobodana Miloševića koji radi za ruski državni propagandni servis Sputnjik, a poznat je između ostalog i po tome što je ismijavao genocid u Srebrenici.
 
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.