Vijesti
Nastavak predanog rada: Prvih osam mjeseci četvrtog mandata načelnik Hadžibajrić se fokusirao na infrastrukturu, pomoć privredi i socijalna davanja Uprkos svim izazovima koje je donijela pandemija korona virusa i umanjenom prilivu sredstava, nije se posustajalo u razvoju i unapređenju života unutar ove lokalne zajednice

Prvih osam mjeseci četvrtog mandata općinskog načelnika mr Ibrahima Hadžibajrića, koji uspješno rukovodi Općinom Stari Grad od 2008. godine, proteklo je u znaku značajnih infrastrukturnih projekata, no pored toga u fokusu njegove brige i djelovanja prvenstveno su bili građani.

Uprkos svim izazovima koje je donijela pandemija korona virusa i umanjenom prilivu sredstava, nije se posustajalo u razvoju i unapređenju života unutar ove lokalne zajednice.

Ipak, evidentno je da su izdvajanja za socijalne kategorije i one koji su najugroženiji bili prioritet u djelovanju, te se nastojalo da svaka novčana pomoć, pomoć za liječenje, hranu, ogrjev, stipendija, dječiji doplatak ... budu isplaćeni na vrijeme i da nijedna kategorija ne bude zapostavljena.

Opširnije o svim projektima i akrivnostima pronađite na ovom linku.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.