Vijesti
Budite uz FACE TV od 18:45 sati!
Nemojte propustiti ovosedmično izdanje "Centralnog dnevnika": Pogledajte ko su gosti ovog petka!
U dobro poznatom terminu, od 18:45 sati, samo na FACE TV pratite novo izdanje naše emisije "Centralni dnevnik" i "Face To Face" sa Senadom Hadžifejzovićem!
Kao i uvijek, najaktuelniji gosti, bitne teme, žustre rasprave... samo na FACE TV!
#

"Centralni dnevnik" i emisiju "Face To Face" gledajte u dobro poznatom terminu – od 18:45 sati, u petak i u subotu. U petak su u našem studiju trojica aktuelnih gostiju. S obzirom na to da je predizborna kampanja u punom jeku, postavlja se pitanje šta kandidati mogu ponuditi svojim glasačima... 

U ovosedmičnom izdanju "Centralnog dnevnika", u petak, gledat ćete ove goste: 

  • Adnana Delića, kandidata za Federalni parlament (NIP); 
  • Harisa Selmanovića, kandidata za Skupštinu KS (NES); 
  • Samira Kresu, nosioca liste za Državni parlament (SBiH). 
Adnan Delić

Adnan Delić rođen je u Doboju 1985. godine, a kako je naveo u svojoj zvaničnoj biografiji, odrastao je u Maglaju. Završio je Fakultet sporta i tjelesnog odgoja na Univerzitetu u Sarajevu, a bio je i kandidat za načelnika Općine Novi Grad. Od januara 2021. godine obnaša funkciju ministra privrede Kantona Sarajevo. Ovogodišnji je kandidat za Federalni parlament ispred stranke Narod i pravda (NIP).

Haris Selmanović

Haris Selmanović vokacijski je diplomirani ekonomista i privatni poduzetnik, koji se na prethodnim izborima kandidirao za Skupštinu Kantona Sarajevo, ali ipak nije izglasan. Ove se godine na Općim izborima 2022. godine također kandidirao za zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo ispred stranke Narodni evropski savez (NES).  

Samir Kreso

Samir Kreso ugledni je mostarski doktor, šef Službe za otorinolaringologiju u Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić". Studij medicine završio je u Sarajevu, na Medicinskom fakultetu, a svoju je diplomu stekao 1989. godine. On je nosilac liste za Državni parlament ispred Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH).  

Budite uz ovosedmično izdanje "Centralnog dnevnika" i "Face To Facea" od 18:45 sati! Ne propustite – samo na FACE TV! "Centralni dnevnik" pratite i UŽIVO putem našeg YouTube kanala! Na OVOM LINKU možete pogledati upute kako postati FACE Premium korisnik! 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.