Vijesti
Nikolaidis: Od Vučića zavisi hoće li biti mir na Balkanu. Čini sve da bude rat.
. Eskobarova ponuda: skinut ćemo vam Dodika s vrata ako uđete u Otvoreni Balkan. Otvoreni Balkan je ideja dva velikodržavna projekta Velike Srbije i Velike Albanije.
Dodik odgovara Vučiću, Rusiji i EU. Sankcije ne znače ništa osim što Dodika čine savršenim liderom u očima nacionalista.

Politika EU i SAD-a proteklih 25 godina u BiH je bila namjerno katastrofalna. EU i SAD su izručile Crnu Goru velikosrpskom projektu.

To rade s BiH. Oni imaju namjeru da Sarajevo i Podgoricu utjeraju u Otvoreni Balkan. Eskobarova ponuda: skinut ćemo vam Dodika s vrata ako uđete u Otvoreni Balkan. Otvoreni Balkan je ideja dva velikodržavna projekta Velike Srbije i Velike Albanije. Da li su naše vlasti toliko korumpirane da nemaju izbora nego da prihvate Otvoreni Balkan.

Ako bi se raspao Otvoreni Balkan opet bismo se poklali. Jugoslavija je završila katastrofalno a sada nam se nudi nova u kojoj nema Slovenije i Hrvatske. BiH i Crna Gora mogu samo nestati u Otvorenom Balkanu. Vlast treba mijenjati kao donji veš, ako ga ne mijenjate redovno stvar se usmrdi. Vučić vodi seljački lukavu politiku. Čim progovori znamo da nas vara.

Vučić troši ogromna sredstva na lobiranje to bošnjačka i crnogorska politika ne radi. Velikosrpski projekat je osuđen ali nije poražen, živ je i agresivan. Vučić je diktator.Dodik odgovara Vučiću, Rusiji i EU. Dodika će sankcije učiniti jačim. On ne posjećuje pariške muzeje nego će da loče i ždere pod šatorom. Šmit bi mogao nešto da uradi ako mu kažu da uradi.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.