Vijesti
Ako Izetbegoviću nije jasno, odgovor mu šalje Murphy!
Noćna mora za SDA, Murphy zaprijetio: Političari rade za kriminalce; podržavamo istragu Skyja i Anoma!
Ko zaista formira vlast u entitetima i državi? Da li su to zaista Amerikanci? Zašto je Amerikancima stalo da SDA izbace iz vlasti? To se pita i Izetbegović. Ako Izetbegović ne zna odgovor, evo mu ga šalje američki ambasador Murphy.
To što je Murphy najavio, to bi trebalo da bude noćna mora za SDA, a otvoreno je objavio da se u Sky i Anom aplikacijama, u presretnutim razgovorima i zabilježenim porukama osoba iz narkogrupa nalaze imena političara, osoba iz vrha sigurnosnog...

...sistema, iz tužilaštava, iz vlasti. Nije Murphy direktno rekao "osoba iz SDA", ali osobe iz SDA su u većini u vrhu vlasti koju Murphy upozorava, moguće čak i da prijeti. Ako lideru SDA nije jasno zašto i da li je navukao bijes sad na sebe, evo jednog od sto mogućih odgovora. Vrh SDA i vrh OSA-e – to svi znamo – poruke šalju preko društvenih mreža, botova. To što botskot – prazna glava objavi, to je samo pojedinac, medij koji objavljuje šta Osmica i Dvojka smisle. Dakle, jedna od tih poruka koju SDA šalje SAD-u jeste ova: "Ili SDA ili SAD." Mislite da Ameri to nisu registrovali? Eto, SDA je dobila SDA i izgubila SAD. Zapamtite: svašta će se dešavati, veliko, važno, krupno kada su u pitanju ova Murphyjeva upozorenja.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.