7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

Nicolas Cage zatražio poništenje braka samo četiri dana nakon vjenčanja

 
Ovaj 55-godišnjak je podnio zahtjev za poništenje braka u srijedu, samo četiri dana nakon što su on i njegova djevojka Erika Koike stali na ludi kamen. Cage je izjavio da će zatražiti razvod ukoliko poništavanje braka ne bude moguće.

Cage i Koike su uspjeli držati svoj odnos daleko od očiju javnosti s obzirom na to da su viđeni zajedno samo nekoliko puta. Naime, fotografi su ih uspjeli snimiti zajedno samo na odmoru u Portoriku u aprilu 2018. godine i ponovo u maju dok su bili na večeri u Los Angelesu.

Nicolas Cage je bio oženjen tri puta prije nego što će stupiti u brak s poznatom vizažisticom. Njegova prva supruga bila je Patricia Arquette kojom se oženio u aprilu 1995. godine, ali su se razveli 2001. godine.

Nakon razvoda u augustu 2002. godine oženio se Lisom Marie Presley, kćerkom Elvisa Presleyja, ali je podnio zahtjev za razvod braka u novembru iste godine. Međutim, brakorazvodna parnica je okončana tek 2004. godine. 

- OGLAS -

Cage se zatim oženio Alice Kim, konobaricom koja je radila u lokalnom restoranu koji je glumac volio posjećivati. Ovaj par ima i sina Kal-Ela rođenog 2005. godine. Također, Cage ima i još jednog sina Westona, kojeg je dobio 1990. godine u vezi s tadašnjom djevojkom Christine Fulton.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA