15 C
Sarajevo
28.03.2024

“The Ellen DeGeneres Show” od 1. novembra u programu Face TV-a

Posljednju, 16. sezonu jednog od najpoznatijih američkih zabavnih talk šoua, koji je na malim ekranima debitirao 8. septembra 2003. godine, gledatelji u BiH imat će priliku pratiti u programu Face televizije od ponedjeljka do petka, u terminu od 21 sat.

Iako je 17. sezona već u pripremi, posljednje epizode bilježe najzabavnije trenutke ispunjene osmijesima najvećih svjetskih zvijezda i arhivskom editorijalu koji bilježi rekordnu gledanost.

Četrdesetominutni šou američke televizijske mreže NBC kombinacija je stand-up komedije, gostovanja muzičara i celebrityja iz svijeta šoubiznisa, a bavi se i svakodnevnim životom “malih” ljudi, kao i toplim ljudskim pričama.

- OGLAS -

Zaštitno lice šoua je harizmatična voditeljica i nekadašnja stand-up komičarka Ellen DeGeneres, koja šouu daje specifičan pečat svojim kreativnim umijećem, humorom i originalnim pristupom gostima. Ellen DeGeneres u emisiji, koju će uskoro u programu FACE televizije moći pratiti i domaća publika, razgovara s najvećim zvijezdama današnjice i govori o najaktuelnijim temama.

Šou je od samih početaka emitiranja naišao na odobrenje publike i kritike, a višestruko je nagrađivan. Osvojio je čak 59 nagrada Dnevni Emmy, uključujući četiri Emmy nagrade za izvanredan talk šou, te šest nagrada u kategoriji Dnevni Emmy za izvanredan zabavni dnevni talk show, nadmašivši na taj način rekord koji je držao šou Oprah Winfrey. Među nagradama i priznanjima koja su mu dodijeljena su i 17 People's Choice nagrada.

Brojne zanimljivosti vezane su za ovaj program, među njima i da je njegov YouTube kanal trenutno na listi kanala sa najvećim brojem pretplata.

Na radost svih ljubitelja dobre večernje zabave i humora Face TV pobrinuo se da gledateljima u BiH svakog radnog dana obezbijedi trenutke odmora i opuštanja uz izvanredan i jedan od najgledanijih svjetskih zabavnih šou programa.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA