Vijesti
Zelenović oštro komentarisao : Vacić je Vučićev Šešelj Kao što su nekada Šešelj i Vučić služili Miloševiću, kao strašila za pristojan svijet i međunarodnu zajednicu, danas takvu ulogu za Vučićeve potrebe ima Miša Vacić, izjavio je predsjednik Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović
#

Kao što su nekada Šešelj i Vučić služili Miloševiću, kao strašila za pristojan svijet i međunarodnu zajednicu, danas takvu ulogu za Vučićeve potrebe ima Miša Vacić, izjavio je predsjednik Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović, komentarišući poruke i prijetnje koje je u petak uveče iz Šapca poslao Vacić.

Zelenović je ocijenio da je skandalozno ponašanje u Šapcu i govor mržnje "takozvanog 'vođe desnice'" Miše Vacića, koji je "zapravo vođa paramilitarne frakcije Srpske napredne stranke", navodi se u saopštenju ZZS.

"Taj čovjek uz pomoć i tehničku podršku Srpske napredne stranke putuje po Srbiji i psuje, prijeti i vrijeđa mirne građane sa jednim ciljem i jednom porukom: 'ako nećete Vučića - ovo će vam biti vlast'", rekao je Zelenović.

On je dodao da Vacićev sinoćni boravak u Šapcu izazvao uznemirenje javnosti i građana koji su "navikli na miran život u kome se ljudi međusobno uvažavaju".

"Šabac je kosmopolitski, evropski grad koji svakoga dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca. To se odnosi na sve ljude, uključujući čak i one koje Vučić godinama šalje u Šabac pokušavajući da nelegalnim sredstvina sruši demokratsku vlast", naglasio je Zelenović, prenosi Fonet.

On je dodao da ipak postoje granice tolerancije i poručio da ekstremizam i nasilje u Šapcu neće proći.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.