7.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Predsjednički kandidat zazivao Franju Tuđmana: Franjo, oprosti im, ne znaju što čine

Ispred restorana Gastro Globus kod Zagrebačkog velesajma predsjednički kandidat Dario Juričan zapalio je svijeću i pomolio se.

“Franjo Tuđman se okreće u grobu”

“Okupili smo se danas ispred restorana Gastro Globus, koji je devedesetih bio strateška točka HDZ-a, a osnovao ga je Miroslav Kutle. U ovaj je restoran Franjo Tuđman dolazio na stražnja vrata.Tu se prikupljao prvi novac za HDZ”, rekao je Juričan.

- OGLAS -

“Miroslav Kutle je nakon 2000. završio u zatvoru, otišao je na službeni put u BiH. HDZ ga je zaboravio, ali ja nisam. Danas u ovoj zgradi nema više Kutle, ali tu redovito dolazi HDZ. Tu je i Kolinda održala svoj predizborni govor, a mi smo danas ovdje zato što se Franjo Tuđman okreće u grobu, zato što Milan Bandić želi srušiti Velesajam i ovu povijesnu zgradu za HDZ, za državu i za korupciju. Franjo Tuđman kao utemeljitelj korupcije u Hrvata ovo nije zaslužio”, rekao je Juričan.

Rekao je kako će Bandić na ovom mitskom mjestu napraviti zagrebački Manhattan. 

“Srušit će ovo mitsko mjesto, gdje su HDZ-ovci dolazili na žderačine kod Kutle. Ovo je povijesna kolijevka i ja sam došao pomoliti se i zamoliti Franju Tuđmana gore i reći mu: Franjo, oprosti im, ne znaju što čine”, rekao je Juričan.

Na pitanje o tomu kakav rezultat očekuje na izborima, rekao je da očekuje pobjedu u prvom krugu i da pobijedi najgori.

  

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA