2 C
Sarajevo
26.04.2024

Jecaji, bol i suze u Hrvatskoj: Sin mu poginuo 4 sata nakon rođenja kćerke

– Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na cesti, a dijelovi motocikla bili su razasuti uokolo. Hitna pomoć, koja je stigla, ustanovila je da je mladić preminuo. Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je shrvan od boli – rekao je jedan svjedok

Danas je težak dan za Mladena Severa (41) iz Kenđelovca. U saobraćajnoj nesreći u 7.40 sati na Hrvatskoj cesti DC-28 Križevci – Bjelovar, ni kilometar od kuće, poginuo mu je sin Stjepan (20). Motoromse zabio u kamion koji je prelazio cestu.

Očajni otac je rekao kako ne zna šta je skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja djeteta te smrt najstarijeg djeteta. Za poginulim bratom plakale su njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tješili neutješnog oca rekli su kako je vijest o tragediji stigla i do majke Mirele, koja je očajna te su joj liječnici u zagrebačkom rodilištu morali dati sredstvo za smirenje, prenosi 24sata.

- OGLAS -

Shrvan od boli, otac je potvrdio kako je poginuli sin nedavno kupio motor. Stjepan je bio kod djevojke te je krenuo iz smjera Sv. Ivan Žabno prema rodnoj kući kako bi se pridružio ocu u poslu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA