Vijesti
PDP o napadu na imovinu Stanivukovića: To je opomena s mafijaškim potpisom Naglasili su da stoje uz Stanivukovića i učinit će sve da zaštite njegovu sigurnost
#

Iz PDP-a su najoštrije osudili čin nad imovinom poslanika ove partije u NSRS-u Draška Stanivukovića, te zatražili da se hitno otkrije počinilac, jer će, kako tvrde, u suprotnom biti otvoren ozbiljan problem s nesagledivim posljedicama.

Nezvanično, tokom prošle noći razbijena je šajba i probušene gume na automobilu u vlasništvu Gorana Stanivukovića, brata poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, a koristio ga je Draškov prijatelj Ivan Begić.

- To je više nego jasna poruka da narodni poslanici ne treba i ne smiju da razmišljaju svojom glavom, niti da ukazuju na probleme koji opterećuju ovo društvo - rekao je šef Kluba poslanika PDP-a u entitetskom parlamentu Perica Bundalo.

I predsjednik PDP-a Branislav Borenović je rekao da je to “gnusan atak na mladog čovjeka koji razmišlja svojom glavom”.

- To je očigledno opomena s mafijaškim potpisom. Pitanje je da li možemo vjerovati i da li policija RS-a smije otkriti počinioce ovog napada, koji ima opominjujući prizvuk – kazao je Borenović.

Naglasio je da stoje uz Stanivukovića i učinit će sve da zaštite njegovu sigurnost.

I poslanik Nebojša Vukanović traži da se otkriju počinici, jer će u protivnom istrajati na smjeni ministra policije RS-a Dragana Lukača.

Iz Policijske uprave Banja Luka su saopćili da su postupili po zaprimljenoj prijavi i izašli na lice mjesta, vrše uviđaj i preduzimaju druge potrebne radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za oštećenje putničkog automobila marke "VW golf“ koji je bio parkiran u ulici Bože Nikolića, grad Banja Luka.

Obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.