Vijesti
Pećanin po spisku: U Sarajevu ne žive piz*de! Zlatko i Bakir krivi za sve!
Seka ima nezajažljivu potrebu da bahato vlada i ne može joj se ništa. U Radončiću je personalizirana sva bijeda bošnjačke politike,vrijeđao je mrtve Bakirove roditelje a onda ga Bakir izabare-nedostatak moral ai karaktera!
Zlatko je pohlepan,egocentričan,legalizirao korupciju,promovirao kriminal “bijelih okovratnika! Bakir je samo Alijin sin,ima neznanje i nesposobnost

Bakir vraća Brankovića u vlast jer se u okruženju tih ljudi osjeća među svojima, ima odanost,da mu novi ne bi otišli kao Konaković! Komšić je izdao, pljunuo u lice onima koji su ga podržali, isporučio je Sarajevo SDA, političar je malog formata, zapečatio je karijeru!  Konaković je pokušao otkriti kriminal, upro je u osinje gnijezdo a onda dao pare BANU-u-klasični politički mediokritet! Kojović i Čudić kao nekada Zlatko, očistili Našu Stranku od rivala! Nejasno mi je zašto NS postoji, da bi njih dvoje-troje imali primanja zastupnika? Neka siđu u političku septičku jamu i čiste! Komšić je ušao u kanalizaciju a napustio čistu šestorku koja je bila neka nada.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.