5 C
Sarajevo
25.04.2024

Škoda Octavia ima novu izvedbu, sada uz jednu novost u ponudi

Sve je više crossovera koji avanturistički duh temelje isključivo na dizajnu. U tom smjeru ide i Octavia. 

Škoda je otkrila novu izvedbu Octavije. Radi se o poznatom imenu Scout koje su dosad najviše voljeli oni avanturističkog duha s čestom potrebom za silaskom s asfalta. Sada će trebati pripaziti jer Scout više nije sinonim za 4×4 izvedbu, već Octavia ostaje na tzv. prednjoj vuči uz opciju pogona na sve kotače kod snažnijih izvedbi.

Škoda / 

Estetski se ipak distancira, i to 15 mm višom pozicijom podnice. Ono korisno je da dolazi s Tough Road paketom, koji uključuje zaštitu podnice. Dobro je i da pogon na sve kotače ostaje opcija, kao i da ponuda motora uključuje 2.0 TDI Evo generacije, sada s 200 KS i 400 Nm. Slabija izvedba dizelaša daje 150 KS, a ponudu zaokružuje 2.0 TSI sa 190 KS i standardnim AWD pogonom. 

- OGLAS -

Ako je prednji pogon dovoljan, kupci mogu birati 1.5 TSI benzinac sa 150 KS, kao i 2.0 TDI od 115 KS. U tom slučaju računajte na šest-stupanjski ručni mjenjač, dok je kod snažnijih izvedbi DSG sa sedam stupnjeva prijenosa imperativ. 

 

Škoda / 

Octavia Scout donosi robusniji izgled sa standardnim 18-inčnim Braga naplatcima i LED maglenkama te detaljima karoserije u srebrnom finišu. Naravno, plastična zaštita je uključena. Uređenje interijera nudi neke posebnosti, ali ne odstupa bitno od standardne izvedbe.

Više informacija o modelu Škoda će objaviti u julu, dok će prodaja i prve isporuke krenuti na jesen.

(Index.hr)

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA