Vijesti
Pogledajte kako djevojka u kancelariji na Stanivukoviću uči da jaše konja (VIDEO) Video se pojavljuje u jeku afere "Kisik" koju je plasirao Stanivuković, a u kojoj ukazuje da je firma "TGT Tehnogas" bez dozvole godinama isporučivala kisik UKC-u RS-a
#

Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako djevojka u kancelariji sjedi na leđima Draška Stanivukovića dok je gradonačelnik Banje Luke uči kako se jaše konj.

Stanivuković je inače poznat kao veliki ljubitelj konja i jahanja, pa se može pretpostaviti da je njegovu kolegicu detaljnije zanimalo kako se jaše ta plemenita životinja.

Kako piše na blogu Slobodana Vaskovića, radi se o Olgi Babić, zaposlenici Gradske uprave, za koju se navodi da je njegova desna ruka.

"Ispraviš leđa i uzmeš moje kragne, kao da su od konja uzde...", kaže Stanivuković, dok djevojka, sjedeći mu na leđima, uzvikuje: "Ojha."

Potom joj daje upute kako da upravlja konjem, kojom nogom gdje i kako treba da ga udari, simulirajući jahanje. Nakon toga djevojka pada u gradonačelnikov zagrljaj.

"Kakav si ti konjina...", kaže djevojka dok se oboje smiju, prenosi "Klix". 

Video se pojavljuje u jeku afere "Kisik" koju je plasirao Stanivuković, a u kojoj ukazuje da je firma "TGT Tehnogas" bez dozvole godinama isporučivala kisik UKC-u RS-a. Inače tvrdi da je firma bliska SNSD-u.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.