11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Kate je plakala prije Meghaninog vjenčanja!

Vojvotkinja od Cambridgea nedugo prije toga rodila je sina Louisa, a na probi je, prema riječima insajdera, bila “prilično emotivna”.

Ova svjedočanstva stižu nakon medijskih napisa da 37-godišnja Meghan i 36-godišnja Kate nisu baš najbolje prijateljice jer su “potpuno različite osobe” koje se “uopšte ne slažu”. Svemu tome prethodila je Harryjeva i Meghanina odluka da će se iseliti iz Kensingtonske palače u Frogmore Cottage.

Camilla Tominey iz britanskog The Telegrapha izvijestila je da su joj dva izvora potvrdila kako je Kate plakala nakon što je Charlotte probala haljinicu.

- OGLAS -

Ranije se pisalo da se dvije dame ne slažu oko načina na koji se Meghan odnosi prema zaposlenicima palače.

“Meghan zna biti teška. Ona ima jako visoke standarde na koje je naviknuta u Hollywoodu. Ovdje ipak postoji drugačija razina poštovanja zaposlenika u palači, a Kate je uvijek pazila kako se ponaša prema njima”, rekao je izvor.

Navodno Harry i Meghan ne žele živjeti u palači jer ih podsjeća na akvarij za zlatne ribice.

U međuvremenu su uspjeli naljutiti i njegovu sestričnu, princezu Eugenie, jer se nisu pojavili na njenom prijemu nakon što se udala. Navodno su već na njenom vjenčanju ljudima govorili da je Meghan trudna, što se mladenki nije pretjerano svidjelo.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA