8 C
Sarajevo
26.04.2024

Mektić odgovorio Vasiću: “Džukelo, napuni pištolj i budi trijezan, čekam te u Banjaluci!”

Divljanje na društvenim mrežama Rajka Vasića, nekadašnjeg generalnog sekretara Saveza nezavisnih socijaldemokrata i bivšeg ministra za informisanje u Vladi RS, eskaliralo je posljednjih dana tokom i dešavanja u Banja Luci obilježenih nasiljem policije nad građanima i opozicionim političarima. Pomahnitali Vasić se posebno okomio na Dragana Mektića, državnog ministra sigurnosti, i njegovu izjavu da ne isključuje da su pripadnici MUP-a Srbije bili u Banja Luci”.

“Za strijeljanja si”, poručio je Mektiću na svom twiter profilu Rajko Vasić .

Dragan Mektić nije ostao dužan nego je prihvatio bačenu rukavicu poručivši također na twiteru nekadašnjem Dodikovom najbližem suradniku:

- OGLAS -

“Hajde džukelo, napuni cijev pa strijeljaj, sutra sam cijeli dan samo radi tebe u Banja Luci. Kreni, ako imaš m*da, pa da ti tu cijev nabijem u usta. Jedini uslov je da budeš trijezan, mišu!”

Građanski aktivisti iz Banja Luke su prozvali ministra policije Dragana Lukača da reagira na prijetnje, uvrede, prozivke koje neistomišljenicima danima upućuje svojim neistomišljenicima, međutim ministar Lukač se još nije očitovao na takve zahtjeve.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA