9 C
Sarajevo
20.04.2024

Njujorški policajci završili u bolnici, pili shake u kojem je navodno bio izbjeljivač

Tri službenika policijske postaje grada New Yorka završila su bolnici nakon što su u ponedjeljak navečer pili milkshake u restoranu Shake Shack.

Prema izvješću sindikata Dobrovoljnog udruženja policije NYC-a (NYCPBA), u njihovim napitcima je možda bilo izbjeljivača, piše CNN.

NYPD je odmah pokrenuo istragu te je jutros utvrđeno da zaposlenici restorana nisu počinili nikakvo kazneno djelo. Istražitelji smatraju da je problem nastao nakon što je u stroju za milkshake ostalo tragova otopine za čišćenje.

- OGLAS -

“Policajci su kupili napitke u lancu restorana na Manhattanu oko 20:30. Sva tri službenika prevezena su u lokalnu bolnicu, gdje im je pružena pomoć i iz koje su uskoro pušteni kući“, rekla je glasnogovornica policije.

Sindikat govori o napadu

NYCPBA, koji predstavlja više od 50.000 aktivnih i umirovljenih policajaca, objavio je u ponedjeljak navečer na Twitteru da su službenici “otkrili kako je u njihove napitke ubačena otrovna supstanca koja nalikuje na izbjeljivač“.

“Ako policajci u New Yorku ne mogu nešto popiti ili pojesti a da ih se ne napadne, jasno je da radimo u okruženju koje se pogoršalo do kritične razine”, napisao je Patrick Lynch, predsjednik NYCPBA-a.

Restoran Shake Shack je u ponedjeljak navečer napisao na Twitteru kako je “užasnut zbog toga što se dogodilo policajcima” i da radi s policijom na istrazi. U utorak ujutro je nadopunio objavu i napisao da je djelatnicima “laknulo kada su čuli da su policajci u redu” i da “naporno rade na tome da dobiju potpunu sliku o tome što se dogodilo”.

(Index.hr)

 
 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA