Vijesti
Odgovori CZ su bahati,bezobrazni,pisala ih je Sanita Alagić,registrator!
Prašović-Gadžo: Vlada je nabavila respiratore!
Ponuda Srebrene maline postoji ali nigdje nije protokolisana a još devet ponuda za respiratore postoje ali nikad ih niko nije vidio-to nam je na Odboru za sigurnost rekao novi šef Civilne zaštite!
Zvali smo Novalića i Jelku na razgovor. ! CZ nam se žalila na medijski pritisak,kažu da građani pljuju po njihovim radnicima! Mi smo nadležni da provodimo istragu!

CZ nije imala ni komisiju za nabavke! Niko ne zna kako su i šta nabavljali! Vidjeli ste Novalića: Ponudu Srebrene maline dobio u 8.05 a proslijedio je u 8.19! U tih nekoliko minuta je uspio vidjeti,pročitati i proslijediti,brzo u 8 ujutro,on mijenja izjave-manipulativno!

Senad:Je li neko rekao Novaliću a on Solaku? Moguće. CZ mora biti u sastavu MUP-a Federacije. Imam ovdje tonu papira,šalju ljudi stalno,evo pogledajte! Niko ne čita Službeni list a u njemu ima svakojakih odluka!

Evo,advokat Kolić koji je suvlasnik fabrike municije,privatne,je istovremeno i član Nadzornog odbora državne firme GINEX, Vlada ga imenovala! Ja kontrolišem Čamparu,oborila sam njegov izvještaj! Imao je najlošiji učinak,u izvještaju piše da je pisao čestitke i saopćenja medijima a onda je išao po brdima da se slika i daje izjave kada je Gačić ubijen!

Čampara je primio donaciju od firme koja se dovodi u vezu sa narko kartelom! Dino Konaković je SDA,lokalna stranka, nikada ne bih otišla u SDA,znate li šta je SDA meni uradila?! Zašto si u SBB? Prijateljica sam sa Fahrom i Azrom,vjerujem u njegov koncept mada ne znam zašto je on u politici, iduće sedmice je sjednica Parlamenta,vrlo teška…

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.