16 C
Sarajevo
16.04.2024

Snima se sitcom Ljubav u doba korone, kamerama će se upravljati daljinskim

 

Snimanje serije pod naslovom Ljubav u doba korone počinje za sedam dana, izvijestila je glasnogovornica televizijskog programa CT.

U šest epizoda serija će, pod motom – jedna kuća, tri generacije, jedna globalna pandemija – pratiti živote stanovnika jedne praške stambene zgrade.

- OGLAS -

Glavni likovi su Franta, tinejdžerica čiji su roditelji ‘zaglavili’ u inozemstvu zbog ograničenja putovanja uslijed koronavirusa, umirovljenik Libor koji nenadano mora brinuti o sebi te nedavno vjenčani par, Petr i Anna, čiji je brak zbog karantina i koronavirusa na testu.

Češki televizijski gledatelji pozvani su da na internetskoj stranici na kojoj se reklamira novi sitcom iznesu iskustva kroz koja prolaze u sklopu drastičnih ograničenja uvedenih prije tri sedmice zbog suzbijanja širenja bolesti.

 Zasad je dovršen scenarij samo za prvu epizodu, kazao je producent Tomas Baldynsky.

Serija će se snimati s minimalnim brojem članova TV-ekipe da bi se izbjegao rizik od zaraze. Kamerama će se upravljati daljinskim upravljačem, a prva će se epizoda emitirati 27. aprila..

Po podacima ministarstva zdravstva do ponedjeljka je u Češkoj registriran 4591 slučaj zaraze koronavirusom i 72 smrtna slučaja.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA