3 C
Sarajevo
17.04.2024

Nakon hapšenja Davora Dragičevića na trgu Krajine specijalci (FOTO)

On je već sproveden u Policijsku upravu Banja Luka. Suzana je na Trgu Krajine i poziva građane da joj se pridruže.  Navela je da RTRS sinoć najavio hapšenje Davora Dragičevića. Na trgu se nalazi i specijalna policijska jedinica. 

Automobil Davora Dragičevića koji je parkiran na Trgu Krajine obmotan je žutom policijskom trakom, a u toku je i pretres njegove kuće. 

Davor Dragičević jučer je na protestima kazao da su mu u dvorište došla tri inspektora kako bi mu uručili poziv za saslušanje u policiji zbog, kako su mu objasnili, ugrožavanja sigurnosti. Saslušanje je zakazano za danas.  

- OGLAS -

Inače, MUP RS je protiv 20 identifikovanih učesnika okupljanja “Pravda za Davida” koje je održano 17. decembra ispred Narodne skupštine RS gdje je bila u toku sjednica na kojoj se birala nova Vlada RS, podnio zahtjeve za pokretanjem prekršajnih postupaka. Među tih 20 lica je i Davor Dragičević. Kako je objavljeno na stranici Pravda za Davida policija će ih sve privesti. 

Iz Policijske uprave Banja Luka saopćeno je da su policijski službenici pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka priveli jutros lice D.D. u Banjaluci u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA