6.6 C
Sarajevo
24.04.2024

Pogledajte fenomenalni nastup Džejle Ramović na “Zvezdama Granda” (VIDEO)

Nakon veličanstvene pobjede u muzičkom talent šou “Neki novi klinci”, Džejla Ramović se ove godine takmiči i u “Zvezdama Granda”.

U prvom krugu Džejla se predstavila pjesmama “Tihi ubica” Jelene Karleuše i “Podseti me” Marije Šerifović.

Ova talentovana djevojčica, koja ima samo 16 godina, dobila je svih šest glasova. Prvi put ove sezone zasvijetljeli su svi tasteri, a iako se Bosanac “opirao” da glasa, Marija je stisnula taster umjesto njega.

- OGLAS -

“Bosanac nije htio da glasa, vidio sam to. Zašto ste ga natjerali?”, prokomentarisao je Saša Popović. “Htio sam da glasam, samo smo se Marija i ja malo šalili. Djevojčica pjeva odlično”, odgovorio je Bosanac direktoru “Grand produkcije”.

Svi su se složili da je Džejla vanserijski talenat, a sve je zanimalo zašto se ponovo prijavila za takmičenje, jer je poznato da je pored pobjede u “Nekim novim klincima” dobila i dvije pjesme od “Granda”.

Popović je zaključio da se ova djevojčica ponovo takmiči kako bi pokazala svoj puni potencijal, ali Džejlin otac je otkrio da je njegova ćerka imala želju da učestvuje u ovoj sezoni “Zvezda Granda” zbog jednog člana žirija.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA