7.7 C
Sarajevo
18.04.2024

Član bande otkrio ko je ubio legendarnog Tupaca

 
Je li na pomolu rješenje jednog od najvećih misterija u svijetu glazbe – ko je 1996. ubio hip-hop zvijezdu Tupaca Shakura? Naime, umirući član bande sa Zapadne obale odlučio je progovoriti i javnosti priznati kako je bio u cadillacu iz kojeg je pucano na automobil u kojem su se nalazili Tupac i njegov producent Suge Knight.
 
Dvadeset godina nakon smrti Tupac Shakur je i dalje kralj rapa
Podsjetimo, Tupac je upucan 7. septembra 1996., kada se vraćao s meča Mikea Tysona. Jedino što je poznato je da je na njega pucano iz bijelog cadillaca. Shakur je preminuo šest dana nakon ranjavanja, a imao je samo 25 godina, prenosi Večernji list.
 
No, 22 godine nakon ubojstva oglasio se reper Keefe D, pravog imena Duane Keith Davis. Progovorio je u dokumentarcu koji je emitiran na BET televiziji, a budući da ima tumor u terminalnoj fazi, neće biti kazneno procesuiran.
 
U dokumentarcu Davis je kazao kako je bio na suvozačevom mjestu u cadillacu iz kojeg je pucano. Vozač je bio Terrence “T-Brown” Brown, dok su u automobilu još bili DeAndre “Dre” Smith i Davisov nećak Orlando “Baby Lane” Anderson. Svi su bili članovi bande Southside Crips, a od njih je jedino još Davis živ.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA