Vijesti
Producentska muka, ko sve ne smije doći u Face to Face, kada ti Seka spusti slušalicu…

Kao što smo prošlog petka kazali, a više profesionalno ne možemo trpjeti, ponavljamo: Kada god u emisiju ne dođu pozvani i prozvani, na sučeljavanje, druga strana ima pravo sama nastupiti i nismo dužni nakon toga objavljivati demanti prve strane koja ne smije da dođe u emisiju.

Prošle subote ovakvu našu odluku ispoštovao je Alija Budnjo i došao u studio, ove sedmice su odbile ili se nisu javile ili su odgovorile da ne mogu doći: dr. Sebija Izetbegović, dr. Enra Suljić i ostali. Dr. Izetbegović je javno, na TV Hayat, odgovarajući na pitanje urednice - da li bi se srela s Murizom Memićem, prebrzo odgovorila – da, naravno.

Odmah potom, Memić ju je pozvao na taj susret u ovaj studio FACE-a, odmah su naši producenti krenuli u akciju i sada ćete vidjeti rezultate šesto dnevnog rada. Napominjemo da su Muriz Memić i dr. Kemal Dizdarević pristali da budu u emisiji Face to Face, posebno oba, i s dr. Izetbegović i dr. Suljić. Jedan na dvije. Evo  vam prilike da vidite šta je posao producenta, koliki je to stres i šta kada ti pozvani ne odgovore ili spuste slušalicu.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.