Vijesti
Je li ovo osveta? Konceptualno jeste. Ovo je nezamisliv ponovni fatalni zagrljaj sa SDA.
prof. Duraković: SBB me tuži. Nisam ovo očekivala od Radončića, a rekla sam mu sve u oči. Neću izdati.
SBB me ucjenjuje navodnim notarskim ugovorom. Znaju da imam dva sudska procesa i da godinama trpim koruptivne radnje i pravosudne mafije.Hvala Radončiću na još jednom sudskom predmetu.Voljela bih da vidim tog notara i njegovu knjigu u kojoj je moj potpis.
Podsjetili su me na ispravnost moje odluke. Pokazuju svoja prava lica. Omalovažavaju me. Nisam htjela u Lagumdžijin krnji SDP. Rukovodim se principima mog rahmetli oca Nijaza. Lakše mi je, ne kajem se. Neka se zna na čijoj sam strani.

Nisu mi smjeli ponuditi pare, znaju da me ne mogu kupiti. Htjela sam vratiti mandat, ali se nisam željela predati bez borbe. Nisam htjela biti kukavica. Ovo je velika trgovina, političko blato. Trojka se ne rukovodi zakonima i poslovnikom. Ovo je ilegalno. Tumačenje OHR-a je apriori, a oni ne poštuju pravni poredak. Nisam u vezi sa Admirom Katicom. Sretna sam što tako čestitog i poštenog čovjeka imam za prijatelja. Nemam oraha u džepovima. Udario je na čast, integritet. Sad vidite koliko je teško biti žena u politici. Ne znam šta će uraditi Bilsena Šahman, ništa nije nemoguće, svašta možemo očekivati. Šutnja nije zlato. Šutnja. vodi u laganu smrt.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.