7.7 C
Sarajevo
25.04.2024

Je li ovo DS3 Crossback?

Podsjetimo kako je DS3 Crossback odgovor Grupe PSA na modele poput audijeovg Q2, minijevog Countrymana i sl.
 
Nadalje, DS3 Crossback će biti prvi model iz Grupe PSA koji će se temeljiti na novoj CMP platformi te time biti kompatibilan za ugradnju električnih pogona. Točnije, već je otprije poznato kako će ponuda svakako biti proširena električno pokretanom izvedbom, a vjeruje se da će joj se autonomija kretati oko 450 km.
 
Ovdje priložene patentne skice otkrivaju kako će se DS3 Crossback ugledati na veći DS7 Crossback, a posebno se ističu obiteljska maska motora, prepoznatljiva svjetla, jedinstvena LED svjetla za dnevnu vožnju i sl, dok se bočne linije mogu pohvaliti također prepoznatljivim proširenjem stražnjih vratiju na B stupu te tzv. lebdećim krovom. Stražnji kraj je čišćih linija s vrlo uskim stražnjim svjetlima, a od pojedinih detalje ističu se još lažni otvori za zrak iza stražnjih kotača te par okruglih završetaka ispušnih cijevi, prenosi autonet.hr
 
Kod interijera se posebno ističe digitalna instrumentna ploča i veći središnji zaslon izvučen iz središnjeg stupa. Dominiraju detalji romboidnog, odnosno dijamantnog oblika, a ukupan dojam je sličan onome iz većeg DS7 Crossbacka.
 
Uskoro bi trebali doznati više.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA